Aktív témák
-
cqr
aktív tag
Sziasztok! Nemrégiben feltettem a Ubuntu 7.10-et, letöltöttem az automatikus frissítéseket, kipróbáltam 3d-s desktop effecteket, compiz stb.minden működött remek. Majd kb egy hét múlva megint megjelent néhány frissítés, hát miért ne alapon azokat is letöltöttem. Kb eddig működött "normálisan" a dolog mert a következő újraindítás után az anjuta, memgbolondult, a desktop + ablakok fehér részein fekete négyzetek "jelentek" meg, egy mappa tartalmát kb ki sem lehetett venni.. hát akkor már mivel úgy is meg akartam nézni, frissítettem 8.04-re ami megszüntette a négyzeteket, helyrehozta az anjuta-t de iszonytosan belassult.. Esetleg tudja valaki hogy ez miért lehet?
Aktív témák
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 840 G9 12. gen i7, 32GB DDR5, érintőkijelző, prémium üzleti laptop!
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest