Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Finwe
őstag
válasz
dr_strange
üzenetére
Nem, megy sajna
Találtam a menüben ilyen Gnome Compiz/ GL desktop cuccost amit be tudok állítgatni és most azt kéne csinálnia amit az xgl/compiz-nak de nem megy. Azt írja, h korlátozva van a vga-m. (azaz korlátozott eszköz, nem klappol a driver)
Lehet csak össze vissza telepítgettem és vmit elszúrtam, majd kezdem előről és manuálisan felteszem az nvidia drivert. (bár sztem ennek menni kéne már....)
Finwe
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Találtam a menüben ilyen Gnome Compiz/ GL desktop cuccost amit be tudok állítgatni és most azt kéne csinálnia amit az xgl/compiz-nak de nem megy. Azt írja, h korlátozva van a vga-m. (azaz korlátozott eszköz, nem klappol a driver)