- Telekom mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Ubuntu and my wife's laptop scene 3
Újabb gondom támadt, most már úgy gondoltam, egészen jól működik a laptopon a rendszer, belőttem fglrx, a touchpad-et, lehet scrollozni ha oldalt húzogatom, megy a wlan stb. Belőném az asszony fiókját, bár már lelkileg felkészültem, hogy a pidgin-nek nincs voip-os pluginja, akkor erre keresnem kell vmi alternatívát, mert ugye az msn tud voip-ot meg videocam-ot is, akkor az kell
valaki ötlet? Mintha úgy rémlene, hogy Kopete okosabb, de KDE-s
Na szóval kijelentkeznék, miután létrehoztam a felhasználót, erre fagyás, se kép se hang, Ctrl-Alt-Fx süket. Nyoma a var/log/messages-ben és a kern.log-ban semmi.
Hogyan kezdjek neki a hibakeresésnek?
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
valaki ötlet? Mintha úgy rémlene, hogy Kopete okosabb, de KDE-s