Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Ubuntu and my wife's laptop scene 3
Újabb gondom támadt, most már úgy gondoltam, egészen jól működik a laptopon a rendszer, belőttem fglrx, a touchpad-et, lehet scrollozni ha oldalt húzogatom, megy a wlan stb. Belőném az asszony fiókját, bár már lelkileg felkészültem, hogy a pidgin-nek nincs voip-os pluginja, akkor erre keresnem kell vmi alternatívát, mert ugye az msn tud voip-ot meg videocam-ot is, akkor az kell
valaki ötlet? Mintha úgy rémlene, hogy Kopete okosabb, de KDE-s
Na szóval kijelentkeznék, miután létrehoztam a felhasználót, erre fagyás, se kép se hang, Ctrl-Alt-Fx süket. Nyoma a var/log/messages-ben és a kern.log-ban semmi.
Hogyan kezdjek neki a hibakeresésnek?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
valaki ötlet? Mintha úgy rémlene, hogy Kopete okosabb, de KDE-s