Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
raczger
őstag
hali
kezdő ubuntus, linuxos vagyok előre szólok

tegnap feltettem az ubuntut, és eleinte elég nagy hülyeségeket csinált, de aztán bekapcsoltam szinte minden létező frissítést, letöltöttem, felraktam és jók lettek
tuttam telepíteni a pidgint, wine-t meg ilyesmiket...
de pár dolgot nem találta, illetve nem tudom hogyan kellene beállítani
1. én azt szeretném, ha a win oprendszer választója jönne be, nem pedig a linux grub-ja vagy mije
2. nemtudom, de nekem valamiért marha sokáig, majdnem 5 perig tölti be a linxot, és mindezt sötét képernyő kíséri végig, és alig tölt egyszer-egyszer, ez normális? haveromnál szoktam látni hogy elég gyorsan betölti, és van egy ubuntu logo meg ilyen töltésféleség...
3. a munkaasztalok közötti váltáskor nagyon akad, ennek nem kéne simán menni, mint pl egy ablak bezárásának? és szeretnék úgy 4 munkaasztalt, hogy az egy kockán van, és azt lehet szépen látványosan forgatni
még régebben láttam, hogy van ilyen ubuntu alatt de sajnos nem találtam meg hol lehet beállítani
4. az ablakokat is be szeretném állítani, kis animációkat, hogyha megfogom elviszem akkor mosódik az ablak, vagy mifene stb... sajnos ezeket sem találtam meg sehol
5.wine-al ki szeretnék majd futtatni 1-2 játékot kíváncsiságból, vagy lehet hogy ott játszok, egal, és nemtudom, hogy kell-e valami plusz beállítás a wine feltelepítése után, hogy egy ilyen grafikus program megfelelően működjön? a glxinfo-nál a rendering-nél yes-t ír, meg feltettem valami ati-hoz való xorg-ot az alkalmazások telepítése/törlésébőlmost így ennyi a kérdésem
próbáltam keresni a topikban, ubuntu.hu-n, meg guglin, de mivel nem nagyon ismerem az ubuntut, így a megfelelő kulcsszavakat se biztos hogy ismerem, ezekre nem találtam megoldástelőre is köszönöm segítségeteket
Üdv: raczger
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Építő/felújító topik
- Assetto Corsa EVO
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tuttam telepíteni a pidgint, wine-t meg ilyesmiket...