Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kovaax
üzenetére
nem néztem a faq-ot, csak a letöltéseket, és ott a linuxra és mac-re az írja, hogy xlite.
mondjuk én próbáltam a linphone-t, és (elnézést, de) egy kalap kaka az ekigához képest. nem tudtam vele egy hívás felépüléséig eljutni, annyira instabil volt.amúgy igen, ez egy a sok voipszolgáltató közül. az áraik nagjyából egyformák ezeknek. ha regisztrálsz, akkor tudsz bankkártyával például pénzt tölteni az egyenlegedre, és arról hívni. egyes szolgáltatók adnak ingyenes perceket bizonyos irányokba (pl. általában magyar vezetékes irányba), ha töltesz fel pénzt. én voipbuster-t használok, náluk 120 napig ingyen telefonálsz a "free"-nek megjelölt helyekre, de sok más irányba is jó olcsó. főleg nemzetközi hívásoknál éri meg (nekem).
Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest