Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
Finwe
őstag
ááá
jobbra emlékeztem ezért elhúztam oda a csúszkát és most az egész vinyóra akarja telepíteni, hiába lépek ki a telepítőből már csak az van benne
Ezek szerint megcserélték a beállítás értelmezését... Most oda van 2 óra várakozásom, az életbe nem fog mégegyszer betölteni ez a mocsok live cd 
Ha kézivel megyek tovább akkor ki tudom választani a 20GB-os partíciót, kijelölöm, h ext3 legyen de nem enged tovább mert
"Nincs gyökér-filerendszer megadva
A particionáló menüben adj meg egyet." - ezt írja, nem egészen értem mit szeretne, nem látok más állítható dolgot.Ha a 20GB-ból leválasztok 2GB-ot akkor sem megy a dolog, próbáltam több file rendszert is, swap-nak meg ext3-nak....
Finwe
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jobbra emlékeztem ezért elhúztam oda a csúszkát és most az egész vinyóra akarja telepíteni, hiába lépek ki a telepítőből már csak az van benne