Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Üdv! Eddigi pályafutásom során csak Wint használtam. Kezdtem a 95-el, aztán megjelenési sorrendben volt minden a gépemen. Most a Vista ül rajta, de nincs nagy kedvem megvenni, a 4-ik próba határidő pedig hamarosan lejár, szóval törölnöm kell. Volt próbálkozásom a Linux világába is még régebben, de nem igazán jöttek be, így 1-2 nap után törlésre kerültek. Most újra azon vagyok, hogy kipróbáljam az új oprendszereket, hátha mégis bejön, főként, hogy most nincs nagy kedvem gépbővítésre sem, és a Vista feszt visít, hogy ezt-azt nem ismer fel...
. Az Ubuntut néztem ki. Egész tetszetősnek tűnik, de lenne 1-2 kérdésem. Amit használok napi rendszerességgel a gépen, az: Word, PS, Corel, Video és Hangvágó-szerkesztő programok, internet, MSN, Fájlcserélő programok, és néha játék. Ezekre van-e lehetőség-alternatíva a rendszer alatt? Ugye már megy magyarul is az oprendszer? (Utolsó infóm az, hogy angol) VAlamint kérdésem még, hogy a particiókat nem szedi-e szét? Vayg mentsek inkább mindent a másik vinyóra?JA.. Ezt nem lehet telepítés nélkül kipróbálni? Régebbi rendszereknél volt...
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Garmin fēnix 6 Pro Solar 51 mm használt 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Az Ubuntut néztem ki. Egész tetszetősnek tűnik, de lenne 1-2 kérdésem. Amit használok napi rendszerességgel a gépen, az: Word, PS, Corel, Video és Hangvágó-szerkesztő programok, internet, MSN, Fájlcserélő programok, és néha játék. Ezekre van-e lehetőség-alternatíva a rendszer alatt? Ugye már megy magyarul is az oprendszer? (Utolsó infóm az, hogy angol) VAlamint kérdésem még, hogy a particiókat nem szedi-e szét? Vayg mentsek inkább mindent a másik vinyóra?