Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Érdekelne az Ubuntu Linux kernelje milyen más disztribúciókhoz képest, illetve mennyit számít egy jól kalibrált, optimalizált kernel fordítás. Általában azt tudom így nehéz megmondani ez inkább mire szeretnénk használni a számítógépet attól sokban függ, és a grafikus felülettől is meg a hasznát hardverelemek számától, bonyolultságától, de mégis kb.
Próbáltam már több disztribúciót is Debian, SUSE, UBUNTU XUBUNTU KUBUNTU, Fedora.
Ui. Nincs semmi problémám a jelenlegi rendszeremmel, csak elvi szinten értem, pl az Ubunu Studio lowlatency kernellel dolgozik, tudom az megint más tészta.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi