Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Üdv ismét.
Remélem tud valaki segíteni.
Az a problémám, hogy az Ubuntus gépemről szeretnék netet/adatot megosztani switch-en keresztül egy vagy több XP-s gép felé, de sehogy nem akar működni. Próbálkoztam a manuális beállításokkal is mindkét gépen, de nem sokra jutottam. Azt írja mind két OS, hogy csatlakoztatva, de nincs adatforgalom.Fordítva már egyszer sikerült összehozni kb 10 perc alatt, most meg nem akar sehogy sem össze jönni.
Egyáltalán lehetséges az amit szeretnék? Elsődlegesen két (vagy több) gép között szeretnék nagy mennyiségű adatot mozgatni.
Ha valaki tud, segítsen ki tanáccsal.

Hogy ne legyen egyszerű; usb-s mobil netem van.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- Playstation 5 kontroller 3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest