Hirdetés

Aktív témák

  • zodo

    nagyúr

    válasz Vladi #15967 üzenetére

    Szia Vladi!

    Most már késő, már a 9.04-ről írók. :)

    Kb. 45 perc volt a telepítés , ezen a gépen. :B
    Ha emlékszel és arra gondolsz éppen,hogy volt egy dualboot-os, 8.04-es rendszerem akkor ne bánd ,mert nincs már meg egy ídeje. Sajnos soha nem az Ubi índult el a játékok miatt így nem is sikerült jobban megismernem. Most ,majd nagyobb esélye lesz ,mert ez egy önnálló ,de pici gép. (említetted a ram bővítés lehetőségét / ebbe ennyi a max. tehető mennyiség ) Öszintén bevalva ,ezt a gépet letöltő gépnek szánom, de az int. vga-t nem kezeli driver ügyileg alapból az xp és gondoltam ,majd a linux megoldja ami be is vált. Ha összejön akkor úgyis mindig itt lesz kéznél azt szórakozhatók vele. ( mert sok jó dolgot látok linux alá, amit jó lenne kipróbálni)

    Akkor marad az ablak kezelő ill. a démonok.
    Holnap megnézzem őket.

    Végül is nem annyira gáz a rendszersebesség ,sőt ,de nem baj ha nyerek még a trükkök segítségével. Persze nem az a célom,hogy egy hiper-giga gépet varázsoljak ,szegény gépből.
    Akadt némi próblémám az índulást követően (ami 8.04-nél nem volt) / elfogadtam az ajánlott billentyűzet választást , de át kelett álítanom,mert valami angol korcs lett az alapértelmezett. Operát böngészőt , flashplugin-nonfree társaságában már fel is került.

    #15966) pc-user

    Kell tűzfal ?
    Tisztító az jó ötlet.

    Asszem jó darabig ide fogok járni, kérdezősködni. :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák