Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
hunbalu
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, és látom, hogy itt azért akad egy-két hozzáértő.
Én teljesen új linux user vagyok. Most tettem fel egy Ubuntu 8.10-et, és én is abba a problémába ütköztem (mint ált. más atisok), hogy a videokártyát és a monitort nem ismeri fel a rendszer.
Letöltöttem az Ati honlapról tegnapelőtt a legújabb 9.2-es linux drivert, de mikor futtatnám, a terminál ablakban lefut a .run file, és utána pár másodperc múlva azt a hibaüzenetet kapom, hogy "you need to run the installer as the super-user".
Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok super-userré válni, hogy lefuttathassam az installert? Előre is köszi a rövid és egyszerű választ
Mindezt azért szeretném, hogy a képernyőfrissítést be tudjam állítani. RadeonX600PRO-m van, és egy Eizo F730-as monitor.
A másik problémám az alaplapi hang (vagyis inkább némaság), de egyszerre elég csak egyet megoldani

Aktív témák
- Epic Games
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LEGO klub
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Linux kezdőknek
- Dolce Gusto
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest