Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Protezis
őstag
Amit apt-get-tel leszedsz, az az 1.2.x-es verzio. Ez pedig 1.3.1.
Termeszetesen a regebbi plug-in mukodik a te verzioddal, csak hamarabb talaltam meg a debian csomagot, mint a plug-int, igy inkabb az ujabbat raktam fel.
Kisebb szepseghiba, hogy egyes magas tomoritesu ape fajlokat igy se jatszik le, valamint internetes radiot nem tudok vele hallgatni (lementett .pls fajllal is probalkoztam)
Talaltam hozza crystality plug-int, hallhatoan javit a rosszabb mp3-akon. (Viszont sok esetben picit ront a lossless anyagokon)
Aktív témák
Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Asztrofotózás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest