Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Igazából a netről letölthető manual nem sokat ér, hanem a játékban található különböző könyvek igen!!
Pl. a "Nature of Magic in Antaloor" (vmi ilyesmi) című könyvet átfutva jöttem rá, hogy valóban TÖBB SZINTŰ varázslatokat lehet készíteni!
Pl. EGY adott spell az első szintje egy sima fire bolt (missile carrier + fire effect), majd a 2. szintje ugyanennek a spellnek lehet egy robbanás (area carrier + fire effect, megin) és így az egész = tűzladba... (ez elsőre értelmetlennek hangozhat, ki kell próbálni)Namost, addig kavartam a szart, mire kijött egy olyan varázslat, ami a fentihez még hozzáad a tűzlabda becsapódásakor egy olyan hatást (asszem valami air-, vagy power effect?), hogy nemcsak a láng robban, hanem random tárgyakat x erővel még szétküld a landolás helyén (ládák, buzogány FEJEK!)
Beszarás, pl. volt egy erősebb barlang, nagy küzdőtérrel, erős melee harcosokkal. Oda beidéztem egy lvl 12 pókot, és elkezdtem küldeni a népet ezzel a "fireball-object-hurl" varázslattal, kb. 3-5 perc alatt csönd lett, alig tudtak hozzám férni a sok szétvágódó tárgy + tűz + pók miatt...
Ilyet még semmilyen játékban nem láttam, elképesztő!! Jah, és eközben NEM AKADT a game, pedig röpült széjjel minden. (jah, meg még a +damage +homing modifier) Hozzá kell tenni, hogy eszi a manát, de 95-ös regenerációval, meg 1000 fölötti manával azért megy a dolog)
És ez még mindig csak a kezdet, jelenleg azt sem tudom, mit vegyek, mire fejlesszek, annyi kombináció van!ja közben meg aludni kéne ugye? holnap meló

Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- EAFC 26
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Playstation Move Pack (2db) eladó!
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyet még semmilyen játékban nem láttam, elképesztő!! Jah, és eközben NEM AKADT a game, pedig röpült széjjel minden. (jah, meg még a +damage +homing modifier) Hozzá kell tenni, hogy eszi a manát, de 95-ös regenerációval, meg 1000 fölötti manával azért megy a dolog)