- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Sziasztok!
Tolom én is gémet, nekem nagyon bejön, bár vannak benne bugok bőven... Például ha pacival fel szeretnék menni egy lejtősebb uton, beragad, és nem hajlandó felmenni. Ilynekor leszállok, felmegyek, aztán odahivom magamhoz
Ebbe csak azt nem értem, nélkülem fel tud jönni, csak velem nem? Ezt sárkánnyal is megcsinálja és lóval is, a lovaglás skill maxolva van. Na mindegy, ez még elnézhető, a többi általam talált bug is ebbe a kategoriába esik szerencsére.
Ja, ma véletlenül végigvittem a játékot
Persze ez nem a ''rendes'' befejezés, de meglepődtem.
A következőt kell csinálni:
Qudinar városánál, az utkereszteződésben vár ránk Gandohar nevű figura (akinek el kell majd vinni a relikvia darabjait).
Na, ott jártam épp, és volt egy Wood Golem a közelben. Mondom legyakom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tul közel mentünk harc közben ehhez a Gandoharhoz, és a Golem engem inkább hagyott, rámozdult.
Mondom nem akarok senkit megzavarni, lássuk mi lesz a vége...
Gandohar kiütéssel győzött, de elment rá a fél életereje.
Mivel nem tul szimpi a fazon, odamentem, azt fél perc alatt kinyirtam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze előtte mentettem, ez csak poén volt. Meghal, erre bejön egy videó (nem mondom el, majd nézzétek meg) és vége a játéknak...
Jo nagy loller volt, alig kezdtem neki, azt vége is
Amugy nagyon szépen fut, 1024x768 de legalább minden maxon (kivéve az élsimitás, az csak 2x)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- World of Tanks - MMO
- EAFC 26
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lightyear - befektetési app
- Fotók, videók mobillal
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- MikroTik RB4011iGS+RM router 10 db Gb ethernet porttal eladó!
- ZBook Firefly 16 G11 16" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ebbe csak azt nem értem, nélkülem fel tud jönni, csak velem nem? Ezt sárkánnyal is megcsinálja és lóval is, a lovaglás skill maxolva van. Na mindegy, ez még elnézhető, a többi általam talált bug is ebbe a kategoriába esik szerencsére.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)