- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Hááát... beleástam magam a dologba és a következőkre jutottam. A MultiTES4 (az első) már nem elérhető, a másodikhoz kell egy patch amit vagy elírtak vagy nem lehet megszerezni (legalább is én nem találtam sehol)...
Van egy harmadik megoldás is az "Oblivion Reborn" (YouTube-on rátalálsz) de azontúl, hogy elég komplikált beleolvasgattam a különböző kommenetekbe és nem igazán pozitívak a vélemények. Hát ez van... sajnálom nagyon, mert amúgy szerintem nagyon buli lenne.
Nem tudsz esetleg valami olyan RPG-t amit LAN-ban lehet játszani és olyan felépítésű mint a Two Worlds vagy az Oblivion (amit ez alatt értek az az, hogy látom a saját karakteremet hátulról, vagy a fejéből nézek ki és nem felülről mint egy stratégia játékban).
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2G I 8GB I 160GB I DVDRW I 14" HD+ I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest