Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danci007
csendes tag
Tvnetwork volt. Mivel LAN-net van a házban, gondolom nem lakásonként kötözgették át, csak a bejövő vonalat. Azt meg hogy pontosan mikortól változott a szolgáltató, nem tudom, mert én nem ott lakom, a lányom meg nem figyelte/jegyezte meg. A számla szeptemberre szól. Egyéb infóm nincs, de nem volt nagy felhajtás.
-
Danci007
csendes tag
Sziasztok!
Megjött a Digis számla, mindenféle előzmény nélkül átkötötték a panelba a netet.
-
Danci007
csendes tag
Sziasztok!
Ki tudja megmondani, merre járnak Szegeden a digis átkötések? pl Kossuth sgt panelek
július óta nincs számla, net még van, kérdés meddig. Egyáltalán hol lehet érdeklődni? -
Danci007
csendes tag
válasz
h_143570
üzenetére
Köszi.
Nos ez volt a felállás, mikor összerakták a hálót, simán minden beállítás nélkül működött. Azóta sikerült kicsit megkeverni és most ide kellene visszajutni. De mostmár nagyjából tudom a felállást. És szerintem ha nincs 1-es gép, akkor a 2-es fel tud jelentkezni. Vagyis külön-külön is tudják használni. Legalább is remélem. /Tényleg csak 1 IP cím van./ -
Danci007
csendes tag
válasz
h_143570
üzenetére
Helló!
Mind a két gép be tud jelentkezni a netre, vagyis szerintem akkor van két IP cím - de egyszerre csak az egyik!! tud kapcsolódni.
Most gondolkoztam el azon, hogy mind a két gépen Vista van.
Már az is jó lenne, ha az eredeti felálláshoz vissza tudnánk térni, hogy 1-es gép megy és a 2.-es a switchen keresztül kapcsolódik, de ez valahogy elveszett. Ehhez látni kellene mindkét gép beállításait, de ez nekem nem megy . Az 1.-es gép beállításait tudom majd csak megnézni.
-
Danci007
csendes tag
Nos köszi a "segítséget". Igen nekem switch kell!! mert az már van. És tudom, hogy meg lehet oldani, és reméltem hogy valaki meg is osztja velem a tudását. Na mindegy.
Valamikor majdcsak összejön.Azt azért akartam, hogy egymásnak essetek mert más a véleményetek. A körülmények ismerete nélkül ne ítélkezzetek.
A szintről pedig csak annyit, lányok, akik a tanuláshoz és kommunikációhoz használják a netet. Én meg 120 km távolságból próbálkozom.
Ps. Az önteltség is jellemhiba.
-
Danci007
csendes tag
Köszi, nekem olyan valaki segítsége kellene, aki ismeri ezt a rendszert, mert javasoltak már modemet, switch-t, routert , de aki megnézte, az sem tudott hozzászólni, mert még nem látott ilyen rendszert.
Konkrétan a gondom a következő:
Alapból bekötéskor egy gépet beállítottak, van egy switch, öszerakva az első gépen simán volt net, a másodikon, (erre nem volt beállítva) is ment a net, amíg az 1.-es gép ment. Mikor beállították a 2. sz gépen is a netkapcsolatot, sajnos az 1.-es gépen is állított valamit, azóta csak azon a gépen van net, aki bejelentkezett. (A második beállítást nem szakember végezte. ) Jött mégegy ismerős. aki infó szakos, többórás kínlódás után sem tudott mit kezdeni vele semmit.
Valami megosztási gond lehet vagy beállítás, szóval finomhangolás. -
Danci007
csendes tag
Sziasztok!
Icenet 25 Lannetem van Szegeden, internetmegosztást szeretnék 2-3 gépre. Mit javasoltok, ami müködik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Saros (PS5)
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest