- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
Új hozzászólás Aktív témák
-
tulipanocska
csendes tag
Szia!
Én ismét hagsúlyozom, hogy annyira nem értek a dolgokhoz, ezért előre is bocsánatot kérek, ha olyat írnék ami neked természetes!
Én továbbra is azt gondolom, hogy amennyiben maga a tv tuner kártya tudja a DVB-T szabványt (HDTV), akkor a legfrissebb Avermediás szoftvert kell feltelepítened, amely tudja az mpg4-et kezelni, ez pedig az AverTV 6.0.18Beta [link] amely 33,44MB. A többi a magyar mpg4-es sugárzást nem tudja kezelni, hiába adták vele megvásárlásakor akár a legfrissebbet is. Sima tv antennával így vehetsz fel, vagy tv-t nézhetsz akár a számítógépen. Akkor külön digitalizálással nem kellene bajlódnod, mivel a szoftver minden formátumban tud felvételt készíteni. Én is szoktam felvenni televíziós adásokat közvetlenül a géppel és nincs vele semmi gondom. A set top box közbeiktatásához nem tudok hozzászólni, mivel nekem nincs, de valószínűsítem, hogy a kódolt adás miatt nem lehetséges az adás vétele, nem tudja kezelni.
A tv tuner kártya és a videó kártya külső audiókábeles összekötése után a számítógépen hangja is lesz a tv adásnak (ez saját tapasztalat, én elkövettem ezt a bakit).

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Melyik tápegységet vegyem?
- NIOH 3
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 10
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest