Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shackallor
csendes tag
Re!
Nahh,ha valakinek gondja van a v-stream terminator tunerjével a megoldás: Engedd,hogy végigfusson a (szerinte) magyar szabványos pal d/k-n,majd ha megvan a frekvencia táblázatnál egyenként állítsa be az összes csatornát manuálisan pal B/K-ra és láss csodát
-
Shackallor
csendes tag
Hi!
Van egy ''apró'' gondom,szóval a tv-tunerem egy composite videokimeneten keresztül ''kötődik'' a hangkártya bemenetbe. A gond az,hogy monoban csak nagy sisetergés van hang helyett sztereoban ( jóformán csak rtl-klub
) viszont kifogástalanul müködik,és rádióban is. Minden ötletet nagy szeretettel várok
-
slash
csendes tag
Nekem is lenne egy kis gondom a tunerrel. Mióta felraktam az xp-t, mindig bezáródik a tv-néző ablak, de a hang megy tovább. Ha újra elindítom, megint megnyílik, aztán 1-2 perc és megint bezáródik. Kártyám: Pinnacle PCTV Rave. Mi lehet a baj?
-
Tsunami
senior tag
Az a gondom, hogy a tuner csak képet ad, hangot nem. Az audio out-t a kártyán levő csatlakozóba kell dugni, audio kábellel, és azt a hangkártya aux-in vagy cd-in jébe is dugtam. A audio in-be pedig nem tudom mit dugjak, mivel kábelen megy a cucc, annak kéne hangot is adni. Leadtek pvr2000 ről van szó. Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő