- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Jaq
tag
Ha a BIOS-t lefrissitetted, akkor sem tudsz majd semmit allitgatni az AGP-vel, de op.rendsz. boot-ja elott egy villanasnyira szep feher betukkel irja ki a cucc, hogy mit allitott ''normalis'' ertekekre... Namarmost ezek a memoriara vonatkozo idozitesek (az az 5T,7T sor! :) ) meg az AGP 4x... meg ilyen aprosagok.
Ha az x86-os bios nem mukodik, akkor vmit nagyon eltoltal. Ha egy kicsit tudsz angolul, erdemes vegigolvasni az oldalon az infokat/instrukciokat.
A BIOS frissitese egyebkent nem nagy ordongosseg, es nem is olyan veszelyes, hogy felni kelljen tole, hidd el ;o))
Ha vegigolvasod figyelmesen az elejetol a hozzaszolasokat, mar tobbet is tudsz mint eleget.
Es nem JAG, hanem JAQ ( WH40k->az invizitor :P ) -
JOKSI
csendes tag
az alaplap csupasz ugyan, de a hangkártya benne van a biosban, de más integrált egység nincs benne.
letiltva a hang. -
JOKSI
csendes tag
gyakorlatilag nincs rajta integrálva hangkártya, de a helye ott van, és biosban benne van a beállitása a hangkártyának
-
JOKSI
csendes tag
kösz!
-
JOKSI
csendes tag
a cusl2-c nem probáltam ki, mert leégett volna a proci
az asus oldalról is letöltöttem a bios-t
a jelenlegi biossal jól megy a gép de 2x agp -
JOKSI
csendes tag
Szia!
Kösz a tanácsot! Be volt kapcsolva a virus figyelés de nem láttam, hogy müködött volna a 4x agp!
valóban kis alaplap chipsetje volt a frissités, de letőltöttem más bios-t is
majd ujra megpróbálom a bios-t -
Pacák
senior tag
Ezeket a trükkös dolgokat általában a bios vírusfigyelőjének a helyére szokták tenni.. Ha a biosban be van kapcsolva a ''vírusfigyelés'', ami tulajdonképpen ez a 4* -es AGP -''izé'' módosítás, akkor meg van oldva a probléma és engedélyezheted a 4* -es AGP -t is a saját menüpontjában is..
Remélem érthető volt a hozzászólásom.. :) -
JOKSI
csendes tag
Sziasztok! ujra itt vagyok
megcsináltam a bios frissitést 1012cwtk.002 nem jómert ( cusl2-c )
asus812 (1013 biso ( tusl2-m ) tipusú alaplaphoz van ) ezzel frissitettem a bios-t
a frissités sikerült, de problémám nem oldodott meg mert tuningolva,
még mindig 2x agp-vel megy az alaplap
más frissitést is ki probáltam az sem vezetett eredményre
van még valami ötletetek??? -
Pacák
senior tag
1. caps lockot lődd ki.. :)
2. dosos boot lemezt készítesz és nem árt, ha scandisk -vel ellenőrzöd.
3. A lemezre másold fel a biosfile-t és a bios-égető exe állományt.
4. Bebootolsz a floppyval és az exe segítségével a régi biost lemented a floppyra, ezután az újat felírod..
A minimális angoltudást feltételezem. Tehát tessék az exe állomány helpjét ELŐRE
átböngészni. A paraméterezést akár papírcetlire kiírni. Ha bármi gikszer van az új tuning-biossal, akkor tessék visszaírni az eredetit. :) -
Clark
tag
off
Jaq nézz be a másik tusl2-c topicba!
on -
Jaq
tag
Jahh... [L]http://www.x86-secret.com/articles/tweak/i815twken.htm[/L]
Itt le van irva minden, minimalis angoltudas szuksegeltetik.
Tehat frissitsd a bios-t (pl. a 10.12 Beta 002-re), majd a virusvedelmet bekapcsolva aktivalhatod a tuningfunkciokat, tehat visszaallitja huzott proci mellett is a 4xAGP-t, a memoria gyorsabb idoziteset, stb..
Sok szerencset :) -
Den
veterán
caps lockot lődd ki
-
JOKSI
csendes tag
SIKERÜLT LETŐLTENI BÁR NEM OTTHON VAGYOK, EZÉRT NEM TUDTAM MILYEN A BIOS-OM, LETÖLTÖTTEM EGY PÁR BIOS-T.
KÖSZ A SEGITSÉGET!! -
JOKSI
csendes tag
HELLO !!!
MEGNÉZTEM, ELMENTEM A MEGFELELŐ OLDALRA, DE NEM ÉERHETŐ EL.
HA JÓL ÉRTETTEM BIOS FRISSITÉSRE LENNE SZÜKSÉG!
MAJD MEG PRÓBÁLOM MÁSKOR LETŐLTENI A FRISSITÉST! -
JOKSI
csendes tag
hI. FIUK
VAN EGY KISEBB GONDOM AZ AGP PORT-AL, MERT HA NEM HUZOM A PROCIT,
AKKOR 4X AGP.-T ISMER A AIDA32.
HA HUZOM CSAK 2X-EST ISMER EGYÉBKÉNT A TESZTEK LASSUAK,
A JÁTÉKOK SZAGGATNAK!
NEM TIDOM MI A MEGOLDÁS?
TUDNÁTOK TANÁCSOT ADNI?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest