- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Aktív témák
-
-=Sawtooth=-
tag
hat via is ad ki eleg gyakran uj drivert..szal csak van ertelme..
na amugy visszateve asus a7n8xdeluxe goldba elsore nem csinalta...minden hawaii ..reboot,aztan csa..szep 6db piros teglalap a post screennel, setupban ascii keret helyett vmi hanyas, aztan win kerdezne, hogy csokkentett mod stb ott tiszta piros feher folt a hatter.hanyas.rajta a betuk rendesen,csak ugye a hatter..aztan grafikus modban u.ez. szoptunk vele meg1 darabig...ki az asztalra alaplap es ugy bele...de hello. tus az milyen feszt ad agp-nek? lehet ilyesmi hoy a tus ellotte volna a kartyat? ...nna kartya visszavesz (asus+proci+ramom gyereknek elad :C ) hozom haza. matsonic kt266a agp szorito is. mikor elhoztam 4600t eloszor ebben ment.hiba nelkul.aztan asusban...ott sem volt ilyen addig amig a TUSba nem kerult volna. bekapcs ...ugyan az,csak itt a 6 teglalap folt feher vagy zold a post screenen ..mikor milyen kedve van. kihuzom,berakom,stb stb. egyik bekapcs...mukodik. semmilyen folt..kiraly,ujraindit....sipol.megnezem nincs a helyen a kartya...megnyomom,agpszorito rakattan...foltos. kartya hatulja kicsit kihuz,hogy agpszorito meg ippeg ne kattanjon ra a fulre..magyaran hatso resze par mm-t kijjebb all a foglalatbol, es agpszorito pocke oldalrol fesziti enyhen proci fele. bekapcs...semmi folt,hibatlan..win elindul kiraly. semmi folt.....agp kartya ki.csatlakozosor szepen megtisztit,agpfoglalat kifuj...kartya be rendesen a helyere...foltos. ....hatulja kicsit kihuz...mukdik. es asuson nem volt agp szorito....szal meg az sem lehet. magyarul az a helyzet,ha a kartya rendesen a helyen van a foglalatban,akkor foltos...amikor hatulja kicsit kihuzva,akkor megy.
nno ez mi?...es inkabb at is rakom videokaris forumba :) -
szucsi
őstag
Nem, nem, a TUSL2C-re mondta javaslatként.
(Vagy mégsem? De akkor mi a fütyiért ez a topik címe?)
Nekem is ilyenem van még vagy 1 hónapig.
A win98 alá még telepítettem a chipset drivert, de feltételeztem, hogy a w2k-re meg az xp-re ha fölteszem, csak downgrade-elném.
[Szerkesztve] -
-=Sawtooth=-
tag
jah olyanom nekem is volt anno matsonicba a gagyi gef2-vel gagyi hazzal...boszen visszavittem royalhardwarebe hogy ez bezony alaplapcsere..mire rabaszott nekem egy agpszoritot es tobbet nem jaccotta. az is olyan volt hol sipolt bekapcsolasnal es hello..hol ment.
szal az tuti erintkezes.
de itt eloszor 9200se ki,4600be. crt mod kep tokeletes. magatol felrakja a drivert win. jo azzal semmi gaz. eloszor 56os detonator. megy. tv proba,megy minden faszan...aztan menetkozben modvaltasnal elojon ez a piros osszevisszasag a hatterben . ujraindit epa logo szele gagyi,setupban az ascii karakteres keret gagyi...windowsban alapbol piros pacak a hatterben. 53as fel.u.ez. 28as fel.uez. akkor mar keso volt..mondtam sracnak vegyen egy agp szoritot,szdje ki alaplapot,es asztalon probalja meg. vagy vegyen uj alaplapot. :) 4x 8x agp lehet gond? ugye ez alapbol 8xos lenne.. elvileg komp...de hat alaplap max 4xes. meg ami igazan aggaszt az az,hogy eloszor, mior beraktuk meg nem csinalta. gyerek eleg furcsan tette be a kartyat..lehet en vagyok ilyen regimodi...de berakashoz en azert elfektetem a hazat mindig.
halokartyat kivettuk meg ott...de u.ugy csinalta. bar mondjuk aztan 9200se-t hazahoztam es nalam semmilyen textura hibaja sincs. -
Vigneau
félisten
Igaza van eziskamu-nak, egy kis AGP port takarítás soha sem árt. Bár, ha csak ez a gond, olyankor erős sípolások közepette a képernyőn semmi sem jelenik meg. Mindenesetre egy próbát megér.
-
_Volkovy_
nagyúr
Az AGP feszültséget emeltétek?
-
Vigneau
félisten
válasz
-=Sawtooth=- #1 üzenetére
Szedjétek le az összes drivert (chipset, directx, vga, stb.), telepítsétek újra ebben a sorrendben. Hasonló bajom volt egy ST-6-ossal annak idején. Ott az volt a baj, hogy a hálókártya végig be volt dugva a telepítés során és bekavart, kihúztuk, format c:, új install és minden jó lett. Plusz, nézzétek át jól a Bios-t is. Remélem, tudtam vmit segíteni.
-
eziskamu
addikt
Kipurcant az agp, de ha szerencséd van csak a táp rendetlenkedik (bár kétlem), esetleg valahogy megkellene takarítani az érintkezőket az agp portba, de lehet hogy csak rontanátok a helyzeten, de egy sűrített levegős porfúvatás az agp portban biztosan nem árt. Mindenesetre várjatok még hátha valakinek jobb ötlete támad. Amúgy hasonlóval találkoztam egy abit st6-os esetén, és sajnos akkor csak az alaplap cseréje segített
-
-=Sawtooth=-
tag
sracnak ilyen alaplapja + procija van, 3x128 sd. 9200se be a gepbe. textura hibak dx9alatt. 4600 be. en gepemben tokeletes (nforce2) ebben eloszor ok,aztan 2. 3. ujrainditas utan piros szarsagok vannak a kepernyon,ilyen osszevisszasagok. bekapcsolaskor mar az EPA logo szelei is vibralnak, meg setupban is a keret.
agp szorito?inkompatibilitas? vagy esetleg srac elbazott vmit a kartyan mikor be akarta rakni...kicsit furcsan erolkodott vele :) es eloszor nem csinalta...most meg minden driverrel...
Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest