- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Egy E5200-hoz (2,5GHz-s alapórajel) most vettem egy 4870-et és hogy minél kevesebb legyen a CPU limit, felhúztam 3,5GHz-re. 12,5X280 és csak 1-szer kellett feszt emelnem, asszem valahol 3,1GHz tájékán már kifagyott a Vantage, ezért. Normalon 1,2875v volt és a következőre, 1,2935v-ra emeltem, így még 3,5GHz-n is simán lefut minden teszt, lehet, hogy még megpróbálom feljebb is. 100MHz-enként állítottam a bus speed-et. A RAM-ot 800-ról 960-ra állította, így visszaállítottam 3,3-ra, hogy 800-on maradjon, mert nem akart beboot-olni és nem most nem akartam még ezzel is szórakozni. A hőmérséklet nem nagyon növekedett. CPU-Z képet beszúrnék, csak ugye ugrál a core voltage és a core speed, ez miért van?
Amúgy jól csináltam így, hogy gyakorlatilag semmit nem állítottam? Jó eredmény ez egy E5200-hoz képest? Esetleg valami tanács a még jobb eredmény érdekében? Ha nem kell sokkal növelni a feszt még szívesen húzom, hátha több jön ki egy kicsivel a 4870-ből. A RAM-okat is érdemes egy kicsit állítgatni, illetve ha igen, milyen módon? Korábban olvastam, hogy a PCI-t nem árt 100-ra fixálni, ezt nem csináltam meg most, nem tudom, hogy mi a jelentősége.
Sorry a sok kérdésért, eléggé kezdő vagyok a témában.
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Lenne egy elég hülye kérdésem. Ha van mondjuk egy 3 Ghz-es 2 magos és egy 3 Ghz-es 4 magos proci, akkor ezek tulajdonképpen hány Ghz-esek? A Logout-on elég rendesen oltottak valakit, mert a 2 magosnál 2-vel szorozta meg a 4 magosnál pedig értelemszerűen 4-el, de azt nem írták oda, hogy akkor hogyan is kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest