- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balancee
aktív tag
válasz
Skynet258 #289 üzenetére
Te jobban látod mint én az tuti
Engem amugy nem is a tunig hanem inkább az optimalizálás piszkál. Igaz 260x10 en kéne menie a procimnak, hogy 1 az 1-ben fusson (lehet megint baromságot irok) De az egy 3200+ töl képtelenség a gyári hütövel. Szoval akkor a ramom kéne pl 400 asra rakni? vagy hogy?
Az a baj vizuális vagyok ha valamire magamtol rájövök azt nem felejtem el, de az elmélet az a sötétszoba számomra. -
Balancee
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy nagyon láma kérdéssem
. Szeretném a procimat meghuzni.Nem széné, de egy kis pluszt adjon. Mitül függ, hogy medig huzhatom? Gondolok itt pl a maximum höre. Meg pl egy kiindulási pont is jó lenne hátha volt már valakinek ilyen procija.
Adatok:
athlon 64 3200+ orleans -(ezt nem tudom mi)
10x200 az FSB most 8% owerlock van rajta igy 10x2160Hömérséklet alapon(everest szerint)
CPU 33 Cfok
CPU dioda 36 CfokTerhelten
CPU 44
CPU dioda 45Ezek az értékek fütött lakásban 24,5 Cfok a szobában.
Válaszokat elöre is kösz. -
Balancee
aktív tag
Ahoz hogy kezdjek hozzá? A biosban megvan az állitgatási lehetöség mind automatán van. Az everest ezt irja: Memória időzítések 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) 2T
Pl vigyem le 4-3-3-12-re? Vagy hogy? Van valami amire figyelni kell és nem csak össze vissza lejebb vinni a dolgokat? -
Balancee
aktív tag
Egy kicsit megprobálom a kérdésemet pontositani(#16 hsz)
Azt hallotam, hogy a DRAM FSB arányát össze lehet hangolni. És ugy állitolag gyorsabbak lesznek a ramok vagy mimost igy áll: DRAM FSB arány CPU/8
cfu fsb 216Mhz Memoriabusz 270Mhz
HA az fsb-t növeltem a memoria busz is jött utánna. Szoval hogy tudom azt elérni, hogy a memoria busz ne emelkedje? Alapbol 266Mhz( 533Mhz ramok) -
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Nekem is lenne egy kérdésem, igaz kaptam már rá választ, de számomra érthetetlent. Hogy tudom a ramjaim és a proceszort szinkronba hozni? (remélem jol kérdeztem) Nem a tuning a lényeg számomra hanem az optimális müködés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest