- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
HarryPotter
őstag
válasz
HarryPotter #2796 üzenetére
az alplapom természetesen 790X, minden mást fenntartok
-
HarryPotter
őstag
Help, please: hogy tudok az overdrive-ban hozzáférni az auto clock opcióhoz? alapból nem negedi, hogy elindítsam, hasonlóan a ccc-hez, de itt nincs lakat, amivel felszabadítom, vagy legalábbis nem látom.
-
HarryPotter
őstag
sziasztok, egy ki segítség kellene: phenom 9600-at szeretnék egy kicsit feljebb tornászni az overdrive-val. ebben van egy performance rész, ahol egy csúszkán lehet állítani a teljesítményt. ennyire egyszerű lenne? csak húzom a csúszkát, tesztelem, és ha ok, elfogadom? vagy ez nem az amire gondolok. más: mennyit lehet pluszban adni a 9600-nak (tlb bug patch kikapcsolva).
köszi!
ps: a phenom topikban is feltettem a kérdést, de ide inkább való... -
HarryPotter
őstag
válasz
HarryPotter #2722 üzenetére
elolvastam a ph! cikket a phenom--ról, abban van szó a tuningról is - hát azért nem olyan egyszerű. De: az overdrive-ban "auto-clock" opció nem egy olyan "light"-os tuning, ahol a szoftver maga húzza a processzort biztonságos környezetben?
-
HarryPotter
őstag
Üdv,
Ha valaki tudna segíteni: phenom 9600-at overdrive-ból hogy lehet meghúzni cca. 10-15%-kal? Egyáltalán stabil marad egy ilyen növekedésnél (gyanítom igen) Ja, és kezdő vagyok, úgyhogy lassan, érthetően. Köszi előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest