- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
krypton
senior tag
-
krypton
senior tag
válasz
krypton #39519 üzenetére
A problémám még mindig fennáll. Röviden, tömören annyi, hogy csak szorzót enged állítani, FSB-t nem, pedig korábban lehetett. BIOS-t próbáltam frissíteni (ugyan arra mert a legújabb volt) meg resetelni, de nem változott semmi. Ez most valami hardveres probléma?
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy korábban kitapasztalt órajelen (9*333 Mhz) járatott E5200 processzorom, egy Gigabyte EP35-DS3L alaplapban nem hajlandó ezen az órajelen működni. Akkor tűnt fel először mikor egy benyalt vírus után újratelepítettem az operációs rendszert. A szorzót szépen állítgatja, de az FSB-t nem, marad mindig a gyári 200-on. Elmenteni elmenti az átállított értéket, és azt is mutatja hogy annyinak kell lennie még a BIOS-ban, de már bootoláskor azt írja hogy 1800Mhz (9*200Mhz).
Hogyan tudom megoldani, hogy úgy működjön ahogy szeretném?
-
-
krypton
senior tag
Az ha már a BIOS-ban lefagy, vagy az oprendszer választóképernyőig sem jut el az, igaz a kevés feszültségre utal?
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Egy Intel E5200 M0 processzor magfeszültségben meddig mehet el még biztonságban 24/7-ben?
krypton
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Egyik barátom processzorát tuningoltam/om. Minden jó, stabil. E5200; R0. Az órajelet manualra állítottam, nem autora, de nem állítottam át semmilyen értékre. 3.3Ghz-re húztam így, de amikor terhelés alatt van 1,248 volton jár. Ez egy picit sok nem? Alapon 1,072; 1,104; 1,136 körül változik, de minden másodpercben. Vélemény? Jó ez vagy sem? Mit hogy állítsak? Vagy mi a legoptimálisabb R0 procikhoz?
krypton
-
krypton
senior tag
Hello!
Még mindig én zargatlak. Van ez a cikked amiben a Memset programot mutattad be. Nos nálam minden érték alacsonyabb, vagy azonos a tiéddel, mégis ilyen értékeket produkál:
Mi van rosszul beállítva? Jelenleg 1.8V-on hozza ezt a teljesítményt.
-
krypton
senior tag
Ennek a tápnak bírnia kéne: GIGABYTE SUPERB 460W. Van amikor több órát játszok egyfolytában és nem fagy le. Azt hogy mi nem kap eleget hogyan tudom kideríteni? Mert Prime alatt eddig nem jöttek elő hibák, bár lehet hogy rosszul használom. Mellesleg a proci 60 a VGA 80 fok fölé nem megy, ennyit bírnia kellene.
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Megint én. Újabban lefagy a gépem játék közben, szerintem a tuning miatt. Az ilyen azért van, mert valami nem kap elég kakaót igaz? A processzor lett húzva csak (meg ugyebár vele együtt a memória).
Üdv krypton
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy processzoros kérdésem: Ha az órajel kb állandó marad a szorzót és az FSB-t bátran állítgathatom fel le, nem fog tönkremenni?
Üdv
krypton
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Tesla topik
- Hálózatokról alaposan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged