- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordekk
tag
válasz
Kean_Sorbo #45682 üzenetére
Defraggler és Hdsentinel szerint jó a HDD.
Amit csináltam ,hogy eszközkezelőben az AMD SMBus drivert frissítettem, 2006-os dátumot írt az illesztőprogramnál. Frissítés után 2017.08.30, talán ez lehetett a baja. -
Nordekk
tag
válasz
Kean_Sorbo #45672 üzenetére
Próbáltam már emelni +1 et akkor is kék halál. Viszont perfegor17 most rávilágított erre a chipset driverre, eddig ez teljesen elkerülte a figyelmem. Windows 7-nél a fontos frissítéseknél az AMD chipset driver ott van. Windows 10 esetében meg nem tudom mert az automatikusan telepítgeti a szarjait a "megkérdezésem" nélkül. Mivel régi chipsetről van szó lehet ,hogy hibásat rak fel, vagy nem is rak fel semmit??
-
Nordekk
tag
válasz
Kean_Sorbo #45670 üzenetére
Nem fix. Az energiatakarékos beállítások közül csak a Cool & Quiet opciót hagytam bekapcsolva ami ugye downclockolja a cpu-t ha nincs terhelve. Erre is gondoltam, hogy rosszul kezeli és kevés feszt ad neki, mert csak akkor jön ez elő amikor nem használom ki az erőforrásokat. De akkor Windows 7-en miért nincs soha egy kék halál se, ugyanezekkel a beállításokkal?
-
Nordekk
tag
válasz
perfegor17 #45668 üzenetére
Alaplapom oldalán sajnos nem látok chipset drivert.
http://www.asrock.com/mb/AMD/980DE3U3S3%20R2.0/?cat=Download&os=Win8a64
AMD oldaláról is be lehet ezt szerezni? Eddig én csak VGA és Realtek hang drivert tettem fel, Windows 7 esetében is ezért nem is gondoltam chipset driverre. -
Nordekk
tag
Sziasztok!
Egy érdekes problémával állok szemben. Eddig Windows 7-et használtam. A procim egy FX 8300 4Ghz-re húzva. Teljesen stabil, hőfok terhelés mellett se megy fel 55C fölé. Majdnem egy éve megy így 4Ghz-en ráengedve 1,2850V. Aztán most váltottam Windows 10-re és azóta naponta 1-2 kékhalál bejön. Üzenetet megnéztem és a proci miatt jön ez elő. Érdekesség az ,hogy terhelés, játék közben sose jött elő, mindig akkor mikor használaton kívül volt a pc, vagy neteztem stb. ami nem jár erőforrással. Ha teljesen leveszem a húzást, mindent alapra állítok BIOS-ban akkor jó. BIOS legfrissebb gyártó szerint támogatja a Win 10-et. Hogy kizárjam azt hogy esetleg pont akkor hibásodott meg valami, visszaraktam a Win 7-et és visszaállítottam a dolgokat BIOSba. Már egy hét eltelt és semmi kékhalál. Van valakinek ötlete hogy Win 10 mellett miért "nem lehet" húzni a CPU-mat?
Alaplap: Asrock 980DE3/U3S3 R2.0
CPU: FX 8300
RAM: Kingston hyperX Fury 8G 1866Mhz -
Nordekk
tag
Sziasztok!
Adott egy FX-8300 proci.
4,1 GHz, 1,3250V-ig tudtam húzni biztonságosan, eddig engedte a hűtőm.
Az lenne a kérdésem ,hogy a NB frekvenciát és feszt menyire érdemes bántani? Jelenleg alap értéken van a frekvencia 2200Mhz és a fesz 1.1875V. Azt olvastam ,hogy proci húzásnál érdemes a NB frekvenciát addig húzni, amíg alap feszültségen hiba nélkül kezeli (elvileg ez az érték 2400-2600Mhz) mert így stabilabb lehet az OC és a ramot is gyorsabban kezeli. Ennek van valóság alapja, érdemes ezzel próbálkozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest