- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Üdv!
Valaki tudna adni használható komplett infót, milyen értékekre kell állítani a leírásban szereplő procit 4,0 illetve 4,2 GHz mellett, vagy ne is reménykedjek? Jelenleg nincs időm és humorom tesztelgetni. Auto Boost 3,8-ig tolja.
Előre is kösz! -
flymi
addikt
Halihó!
Szeretnék segítséget kérni. Kicsit felpiszkálnám a procim, nem a határokat keresem, csak néhány száz Mhz-re gondoltam. Auto boost rendesen működik, alap 3500-at 3899-ig gyorsítja, ha jól láttam 38-as szorzóval. 4-4,2 GHz-et céloznám meg, de mivel még nem csináltam ilyet, ezért kérném a profik szájbarágós segítségét, pontosan mit kéne tennem. Állítólag az FSP értékeket is megdobja egy kis CPU tuning. Esetleg, ha valakinek ilyen CPU-ja van, megírhatná milyen értékekkel, feszekkel járatja. Előre is kösz! -
flymi
addikt
Valaki erre?
-
flymi
addikt
Üdv!
Szeretném kicsit felpiszkálni a procim, nem a határokat keresem, csak néhány száz Mhz-re gondoltam. Auto boost rendesen működik, alap 3500-at 3899-ig gyorsítja, ha jól láttam 38-as szorzóval. 4-4,2 GHz-et céloznám meg, de mivel még nem csináltam ilyet, ezért kérném a profik segítségét!
El lehet intézni ezt BIOS-ból, vagy kell letöltenem hozzá valamilyen spéci szoftvert?
Előre is kösz a válaszokat!
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest