- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaki Bácsi
tag
Sziasztok. Kis OC-zásra adtam a fejem, lévén annó pont ezért vettem 4690K-t. Na most olyan dologba ütköztem, amivel még nem találkoztam. 10 perces stressz tesztekkel dolgozom első körben, és úgy ugrálok, feljebb vagy lejjebb. 4,3Ghz-n (43x100.0), 1,140v-s feszültséggel hiba mentesen le ment a teszt. Hőfokok is szépen 50-56 között mozogatk (mármint magonként). 4,4-en egyszerűen halott a gép. Kékhalál, kifagyás, amit el lehet képzelni. 4,4-en (44x100.0), 1,280v-n is 1perc 30 körülig bírja a gép, és kifagy, kékhalál, mikor milyen kedve van. Hőfok nem megy 65 főlé egyik magnál sem. Létezik, hogy egy 4690K-nak ennyi a vége?
Gép spec:
Z87-es Maxmimus VI Formula lap
Leadex Platinum 1200W táp
Maelstorm 120 hűtés
Delildet proci
Trident X 2400C10-es ramok. Ramokat fixen 2400-on tartam, első körben csak a procit szerettem volna stabilizálni.Most belőttem 4,2Ghz-re (42x100.0), 1,085v-n teljesen stabil. A magok 10 perc teszt alatt 47-51 fok közzött ingadoztak.
Én cseszek el valamit, vagy valóban ennyi lenne a prociban?
A segítséget előre is köszönöm.
-
Szaki Bácsi
tag
Sziasztok! Az volna a kérdésem, hogy OC után a Win10 kicsit begajdul. Az alany egy Q9550, 3,8ghz-n. Bios jelzi az OC-t. Aida64 szintén. Viszont feladat kezelőben 100%-os proci használatnál 2,54ghz-re megy fel a proci. A kérdés az lenne, hogy valamit elcsesztem és vissza fogja valami a procit, vagy csak a Win10 fals infókkal lát el?
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest