- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wumper
csendes tag
Nevermind, látom ez a szorzókat próbálja felemelni amit ezen a procin nem lehet. Maradok annál, hogy újraindítom párszor a gépet, hogy működjön. Köszi a segítséget.
-
-
Wumper
csendes tag
válasz
PofaJenö #43092 üzenetére
Hello.
Igen ezt máshol is olvastam, hogy nem tuningbarát csak azon vagyok fennakadva, hogy nem akarja engedni az OC-t, de néha véletlenszerüen mégis csak működik és akkor stabil. Gyári hűtéssel 250-es órajel mellet 1 órányi prime95 mellet sem ment 52 fok fölé és semmi problémát nem tapasztaltam. Valahogy nem lehetne kikerülni ezt az errort ami induláskor lép fel néha? -
Wumper
csendes tag
Üdv az uraknak, egy kis segítségre lenne szükségem. Egy régi konfigot szeretnék kissé túlhajtani és eddig vegyes sikereim voltak. A konfig valahogy így néz ki:
Alaplap: GA-M52L-S3
CPU: AMD athlon II x2 250
GPU: Radeon HD 6670Próbáltam a BIOSban kicsit feljebb húzni az CPU órajelét az alap 200-ról, emeltem egy kicsit a feszültségen is és visszavettem a ram órajelét, lényegében azt csináltam amit a neten olvastam. A gond az, hogy még a legkisebb változtatás után sem mindig indul el megfelelően a gép. Akkor is ha csak 2 MHz-t emelek a CPU órajelén akkor is ezt az errort kapom: "Warning now system is in safe mode please re setting cpu frequency in cmos", itt vagy nyomok F1-et és akkor alap beálításokon indul, vagy viszamegyek a BIOS-ba. Többszöri újraindítás után azonban rendesen indul. Néhány próbálkozás után elindul még 250 MHz-n is de utána megint nem indul rendesen ha restartolok.
Valaki tudja, hogy mi a probléma, és hogy mit lehetne tenni?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged