- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wartburg353W
csendes tag
halihó
olyan problémám van, hogy hazajöttem szüleimhez karácsonyra és észrevettem hogy be van lassulva a számítógép, feltettem az everestet és kiderült, hogy folyamatosan throttlingolt a proci. Szétszedtem a házat és a hűtőt tartó alaplapon lévő 4 fül közül kettő egy oldalt le volt törve. Gondoltam nem csoda ha így viselkedik. Letisztogattam és összetettem paszta nélkül(a faluban nincs számtekbolt, öcsém holnap reggel jön és hozza haza a pasztát). Kötegelővel felszereltem a hűtőt, és vissza is vettem 3GHz.ről 2.3-ra a frekvenciát, de még most is 40-90% körül throttlingol ha netezek és 80 fok körül van. Tudna valaki ajánlani eg yolyan programot amivel a feszültséget lejjebb tudom venni? Ez egy öreg 478-as ASROCK alaplap, feszültséget nem tudok biosban állítani.
köszi -
Wartburg353W
csendes tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy 1. generációs 4 magos i5-ből nem létezik szorzózár mentes K-s verzió?
Várom hogy valaki útbaigazítson!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest