- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Adott egy AMD X4 750k proci egy MSI FM2-A55M-E33 lapban. Kicsit húzni kéne a procin, azt mondták másik topikban, hogy 4ghz-et vinnie kell. Gyári hűtő van rajta amúgy sajna.
Szóval egy RX560-ból kéne minél többet kisajtolnia fullhd-n.
Itt egy [kép] a BIOS-ról. Elmondanátok mit, hova kéne húznom? -
Tomi0703
addikt
Csáó.
Bocs az offért. De a IBT-t nem tudom telepíteni. "Linpack binaries were not declarated. Please keep the LinData folder next to this file." --> ezt kapom. a Lindata menüben a 32-es linpack-et próbáltam feltenni de a parancssor (v h hívják
) jön be és "input data or print help?" hasonlók jönnek be. Egyébként XP- re van ez a program? (ha esetleg ez a baj vagy balf*sz vagyok)
Köszi.
-
Tomi0703
addikt
Jó estét!
Még is szeretném húzni a procit (nem game miatt) csak tényleg kiváncsi lennék rá (és hát egyszer el kell kezdeni). Szóval kérnék ebben segítséget. Itt már azt hiszem mindent leírtam. Ja és az "elvet"is leírhatnátok, hogy miért pont annyira visszaosztás stb (csak, hogy legközelebb már ne kelljen írnom
)
Köszönöm szépen!
-
Tomi0703
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Procimat szeretném felhúzni olyan 2,4, 2,5, esetleg 2,6 Ghz körül már elégedett lennék (persze ha egyátalán bírja a gyári hűtő és stabil lesz).
Szóval ehhez kellene segítség, hogy mit mekkora értékre állítsak hozzá stb. Abszolút kezdő vagyok a témában.
Mellékelek képeket BIOS-ról, hogy még egyszerűbb legyen (nekem
):
BIOS
Ezen belül pedig a M.I.T. "menüpont"Előre is köszi!
Szerk.: Konfig a profilomban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest