- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mkopi
csendes tag
válasz
Süni 1985 F #30900 üzenetére
Szia köszike. Hát igen nem rossz höfokok. De igaság szerint nekem nem rozsaszin csík jőn elő. hanem olyan mintha elcsuszna a kép. De mig nem volt meg ez a procim semmi baja nem volt a kártyával. Csak azt nem vagom ha a proci nem kap elég feszt akkor beakad a hang meg a játék is és azt írja ki hogy zárjam be a progit de oprendszer meg nem fagy le. Nem értem lehet a proci a szar. Franc tudja már. Az a baj hogy használtan ezért nem jó procit venni. Egy napig semmi baja nem volt. aztán gondolt egyet azt nem akarta az igazat.
-
Mkopi
csendes tag
válasz
Süni 1985 F #30883 üzenetére
Szia! Igen vizszintesen jelentkezik. És ezzel lehet valamit csinálni van aki meg tudja csinálni?
Hőfok meg normál voltnál is ugyan annyit mutat mintha adnék neki 1.4-et. Semmi változás nincs. -
Mkopi
csendes tag
válasz
darál0w #30881 üzenetére
Biosba nem csinál semmit 40fokot mutat meg 38-at azt se több se kevessebb. Everest meg alapjáraton 26-ot mutat sisoftwares sandria az 28-at mutat terhelésnél meg 35foknál tovább nem megy a mérő Everestben sem meg a másikban sem. Most ez lehet vagy hülyeségeket írnak. Nem tudom a bios is mért mutat mindig 38-40et meg van bolondulva az érzékelője vagy nem tudom
Amugy a crysis 2 nél is a viz beremeg nem tudom mért. Ki vagyok ettől a géptől márEzért jó a konzol berakod a cd-t és már is megy minden mint a karikacsapás
-
Mkopi
csendes tag
válasz
darál0w #30875 üzenetére
Szia! Elolvastam amit írtál . De sajnos még mindig nem jó. Na de most vissza rajtam a procit az alapra 2magra mondom kiprobálom, igy hogy megy, meg a höfokot letesztelem hogy mennyit mutat. Na de a Bios apal höfoknak mutatja a procit 40foknak nem tudom hogy hogy de az Everest meg a Sisoftware sandria az 100%-kos terhelés alat mutat max 34-35C. Ez hogy van? És most 3.6on megy a 2 mag és igy is ugyan ennyit mutat. Másik mikor unlokolva van a proci és megy a 4 mag akkor is 40C mutat a Bios. Nem értem lehet frisiteni kéne a Biost? Mert nem hiszem hogy ezzel a hütésel 40c fok alapból a 2 mag és a 4 mag is. Ja és azt sem értem hogy a Cpu-z mért mutatja a wattot 4 magon 143-nak. Mikor a négymagosok alapbol 123wattot esznak ha jól olvastam a cikbe.
Válaszodat elölre is köszönöm. -
Mkopi
csendes tag
Sziasztok egy segitséget akarok kérni. Hogy tuningolni akarom a gépem és tudnátok e segiteni.
Alaplap Asus m5a78l-m lx
Proci Phenom II x2 560@ X4 b60 lett. Most 3.8-on fut de még mindig nem stabbil valahogy a játékok alat kifagy. De az oprendszer meg ugyan ugy megy tovább. Annyit ír ki hogy zárja be a programot. Vagy elkezd akadni és kész, aztán nyomok egy windos gombot és bezárom.
Videokártya Ati hd 4870x2
Táp Chieftec ctg 600 80p
Proci hütés cm hyper 212 plus
Tudna valaki segiteni nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest