- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
nihill
őstag
Sziasztok!
EZT a kérdést itt is feltenném a hozzáértőkhöz, mert úgyis ide akarok majd jönni vele ha meglesz
-
nihill
őstag
Na hát sehova se jutottam a tuningolással.
Szinte bármit állítok, utána újraindításnál Safe Modeban indul a BIOS, és kéri az adatok megváltoztatását.
De még csak lefelé sem tudom állítani a sebességet.
Pl. FSB meg minden marad alapon, CPU szorzót visszább veszem, szinte biztos hogy nem engedi így bebootolni. Vagy ha nem egyből akkor néhány boot után beszól hogy safe mode, csináljak valamit. Legjobb eredményem 2,5-ös procival 2,7, de ezt is csak úgy hogy minden szorzót hagytam auton, és az FSBt emeltem csak (RAM természetesen vissza véve). De így is csak néhányszor bootolt be. Próbáltam fesz. emelést is, de semmit nem javult.
Olyan mintha nem a CPU képességei korlátoznának be, hanem valami más, de mi
Ja és a NB szorzót bárhova is rakom, mindenképpen *10-el fogja számolni a valóságban.
Netes reviewet amit találtam erről a prociról, ott 2,95-re húzták fesz emelés nélkül, szóval lehetne ezt tuningolni, csak mit rontok el?
Bármilyen ötletet/tanácsot szívesen veszek -
nihill
őstag
válasz
werszomjas #33819 üzenetére
Megnyitod a feladatkezelőt és játék után visszanézed.
-
-
nihill
őstag
Sziasztok!
Az adatlapomon szereplő 2. konfigon lehetne annyit húzni, hogy érezhetően csökkenjen a néhány játékban jelen lévő CPU limitem?
Próbaképp ráraktam +125MHz-t, de nem vettem észre semmi javulást tőle.
Érdemes egyáltalán próbálkozni vele? Javulhat annyit hogy ne csak tesztprogramban lássak különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Micro Four Thirds
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest