- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz
aftercooler #43519 üzenetére
Na!
Megérkezett a kártya, megráncigáltam az általad leírtak alapján a processzoromat. Eredmény. De inkább ez: [link]
CPU-z szerint megvan a 3,8 GHz, Aida szerint is, tesztekben mégsem mutatkozik meg, hogy akár egy kicsivel is többet kisajtolna a VGA-mból, holott a legtöbbeknek 4 GHz sem kell, hogy jobb eredményt érjenek el. Biztosan jól jártam el?
-
Archanon
őstag
AsRock Z75-Pro3
Intel core i5-2500 (nem k)Kérdés: Szeretném kicsit optimalizálni a jövendőbeli VGA-m mellé (gtx 970), tudok ennek minimális tuningot adni? Coolermaster hyper 212+ hűti, elvileg bírnia kéne, csak sík vagyok ehhez. Bios-ban nem találtam meg mivel emelhetném az órajelet, módosítani ugyanis nem sokat enged, csak enable meg disable, illetve feszültségmódosítás, de erre nem tudom mennyire van szükség.
-
Archanon
őstag
A RAM-ot hol lehet alapértékre állítani? Bios default nem oldotta meg, és nem találok erre utaló beállítást...
Everest ezt írja, biosban pedig 499MHz-t ír mindkét RAM-ra.. ha jól emlékszem, régen 1066 volt, és elvileg annak is kéne lennie. Proci húzásnál úgy tűnik elállítódott... de jó, hogy nem figyeltem rá.Amúgy ez most mi, "alulműködtek" eddig a RAM-jaim?
Asrock G41M-GS alaplap.
#35336: Olvasni luxus... mármint nekem. Ezt átnyálazom én is; amire válaszoltál, az alapján talán nekem is ez a problémám. Viszont a visszaállításra a kérdés még mindig áll!
+1: Bios default miért nem állította vissza? O_o
-
Archanon
őstag
Sziasztok!
Van egy Intel DC E6500-am [Asrock G41M-GS lapban], és ezt szeretném egy kicsit erősebbé ütlegelni. Gyári hűtő mellett szeretném belőle a stabil maximumot kihozni [hűtőre még nincs pénz], de nem nagyon tudom ehhez mit volna érdemes változtatnom a BIOS-ban. [Megjegyzem elég zöldfülű vagyok én ehhez, első hozzászólást persze elolvastam, de az most egy kicsit sok volt, egy gyenguszabb tuninghoz meg gondolom nem kell ennyi minden.
]
Mondták nekem, meg több helyen is olvastam, hogy gyári hűtővel olyan 3,2-3,3ghz körül simán stabilan megy a proci. Csak kíváncsiságból, ennél magasabbat gyári hűtő mellett tényleg nem javallott adni neki?
No, a lényeg: az FSB-n kívül [s ezt mennyire, jelenleg 266-on van 11es szorzóval, ugye alapon..] kell-e bármi mást változtatnom, figyelnem még valamire? Milyen programokat tudtok ajánlani tesztelésre, játékokon kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest