- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ermac
tag
most nem írta ki az UAC-ot futott 4 kört az IBT, everest szerint max 69 fok volt az egyik mag
Coretemp-et nem értem mi az a 10 fok difi, fanspeed, aida ezek is az everest-es adatokat mutatják. Nálatok is így van ez coretemppel ? na most tolok egy kis gémet teszt gyanánt -
Ermac
tag
most nem írta ki az UAC-ot futott 4 kört az IBT, everest szerint max 69 fok volt az egyik mag
Coretemp-et nem értem mi az a 10 fok difi, fanspeed, aida ezek is az everest-es adatokat mutatják. Nálatok is így van ez coretemppel ? na most tolok egy kis gémet teszt gyanánt -
Ermac
tag
alap 2,40 ghz-en
lefutott simán az ibt: maxnak első két mag 73 nem huzamos ideig volt ez az érték, de everest és coretemp között 10 fok különbség van most melyik a mérvadó ?
VID 1.3250v terhelve, terhelés nélkül 1.1625
ezen jöhet a 333x9 ? vagy adjak rá neki 1.350ez ? -
Ermac
tag
cpu-z szerint core voltage: 1.552 V
100 % használat alatt: 1.536 V -
Ermac
tag
Hali ! Van egy Ep-35-DS3L deszkám tx2 hyper Q6600 G0-ás cucc
+ 4x 1 GB kingmax ebből kettő kettő egyforma 800 Mhz
sapphire 4870 512 (CCC-ben lehet manuálisan a ventit szabályozni) 35 %-on tolom 56-60 max fok
próbálgattam húzni a procit alapórajelen 333x9 3GHZ-en ment meg minden játékok alatt is, de ibt kb 10 mp alatt újraindulás volt hőfok 80-94 volt ekkor coretemp szerint
A problem, hogy alapfeszen minden alapon is lekapcsol az ibt...melegszik tőle nagyon
Üresjáraton: 37 fok cpu, magok kb 45 fokosak Everest szerint..volt ennél jobb is mielőtt lefuttattam az ibt-t nem rég cseréltem le a procimat erre a Q6600-ra, cooler stabil, pasztázva is volt stb... Prime95-el is nagyon melegszik, 70-80 fok..ezt nem erőltettem.
Nem vágom több órás COD mw3 dirt 3 kb 55 max 60 ra melegszik fel játék közbe.Mi lehet a gond ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Linux kezdőknek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- E-roller topik
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest