- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
1333 mhzes kingmax ramjaim vannank, nagyon nem birjak a strapat. Rendszeresen szivtam veluk barmekkora feszt kaptak, a memoria beallitasoknal a turbot standardra kellett valtanom, igy 10-10-10-24 a timing.
Az az erdekes hogy igy viszont jobb ertekeket kapok tesztekben es jatekban is mint amikor 9-9-9-24 volt.Most egy idore kiszorakoztam magam, multkor csak kicsit varialtam valamit es az lett a vege hogy hajnali 1kor meg IBT-t futattam
Rostirom (bocs ha elirtam)
Mehet bele a cpu, nem kell a gepet ujrahuzni.
Ic7 jo kis lap, nekem is olyan volt sokaig.
Biost talasz az abit honlapjan, a frissites menete egyszeru mert van hozza windowsos bios cserelo alkalmazas.
Gondolom az angol nem gond. -
-
válasz
Kirlog #37965 üzenetére
Ezzel teszteld:
Inteburn test
[link]A beállítást állítsd standard-ról high-ra, a 10 loop maradjon. Ha sikerrel lefut a teszt akkor mondhatjuk hogy stabil az OC. Többen sok sok óra prime vagy IBT futtatást javasolnak de mivel úgy tűnik a te célod nem az über tuning így elég lesz a 10 loop.
Másik program mint opció
prime95
drop-tesztet javaslomhőmérséklet mérése:
CPUid HWmonitor -
-
-
Sziasztok!
Van egy kis gondom, adott egy i5-650 cpu amit feltornáztam 4,15 ghz-re,kingmax 8gb ddr 1333 (4 db 2gb ram) mhz-es ramjaim vannak ezek most 1400 mhz-en mennek 9-9-9-24en (gigabyte h55m-ud2h lapom van), a gondom az hogy IBT alatt sajnos crash van és a prime blank test sem stabil annyira mint szeretném.A cpu vcore jelenleg 1,3v, idle temp 28fok, max temp 64 fok (alepnfhon matterhorn rev b).
Hogyan tudnám stabilizálni a rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest