- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
remzy18
csendes tag
Na csáó! Anyit elértem hogy vissza vettem a Ram szorzót és így 240 fsb mellet megy a ram 800 on elvileg
A proci meg 3,3 és 3,4 között van. Ramoknál pedig 4-4-4-12 re állítotam az időzítéseket! Szerintetek ez így jo, ezzel nem baszok el semmit ?
-
remzy18
csendes tag
Valaki létszi vegyen fel mert nem naon vágom :S xfire : r3mzi msn: fodor15@hotmail.com
-
remzy18
csendes tag
Huh Srácok ez nekem nem nagyon világos :d Most a Ramokat vissza kellene vennem? És ha igen akkor most menyire ? vagy hogy ? Én most nem naon értem ezt
Elvileg itt nekem most feszt sem kell emelnem mert birja alapon a 3,4 et
de most nekem a ramokkal vannak gondjaim hogy azt hogy osszam vissza ? mert ha így emelem az fsb t akkor megy fel a ram mhz e :SD: nekem ebben kéne segitség -
remzy18
csendes tag
a tápom egy gigabyte superb 460 w
-
remzy18
csendes tag
Hello
Konfigom : Alaplap: Gigabyte MA770-US3 rev 2.0
Ramok: 2x1 GB Geil 800 Mhz HütűBordás
Proci: Amd Athlon II X2 240 2,81 alapon
Vidikari: Gigabyte GTS 250 1gb Zalman VF-1050 HütővelAzt szeretném kérdezni hoyg ezt a procit tudnám még húzni? És ha Igen hogyan ? Elég csak Fsb -t növelni ? Mert én Próbáltam csak Fsb.t de hát a ramokat húzta magával :s És nem akarom megölni a ramjaimat:S valaki segítsen hogy miképpen húzzam a Procit!! Előre is köszi a válaszokat!
-
remzy18
csendes tag
Hello. konfigom : Alaplap: MSI k9N Neo V2
Processzor : Amd Athlon x2 4200+
Ram: Corsaire 2gb 667mhz
Winyo: samsunk sata2 500gb
Videokari: Galaxy 8500 GtAzt szeretném kérdezni hogy ebből a prociból alaphűtéssel menyit tudok kihozni.. ?
És ha azért jelentősen tudnánk rajta valamit alkotni akkor valaki segítene ? És ha kérhetném msn(fodor15@hotmail.com) en vegyen fel aki tud segíteni ebben Léccii.
Köszönöm előre is a válaszokat és a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Energiaital topic
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen TV-t vegyek?
- Léghűtés topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest