- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
Jakab66[hun] #6574 üzenetére
egy gyenge tűzfallal?
érdekes, hogy 3 éve Avast + beépített tűzfalat használok és nem kaptam semmit. -
ALI_G
veterán
alapfeszhez képest + 0,04-ig emeltem. na de BIOS-ban beállítottam, mentés, restart, win elindul stb, restart után 2x próbál indulni, majd alapbeállításon elindítja magát. Elsőre miért indult el?
Egyébként első alkalom után még emeltem egy kis feszt, de az első win utáni restartnál megint meghalt.
Ezek a procik jó 3 GHz-ig vinniük kellene, na de milyen feszen?
CSX ddr2 memó is 1200-ig elvileg okésak. -
ALI_G
veterán
üdv.
Az mitől lehet, hogy egy adott húzás után BIOS-ból elindul a gép, a WIN és még a super PI 1 M is lefut, majd egy restart után 2x indul újra és a BIOS visszaáll alapra?
E2180, FSB 275-nél csinálja ezt, 1,3 V-os CPU corevoltage-en.
Gondolom még kellene növelni a feszültséget, csak nem tudom meddig érdemes elmenni.
cooler master hyper TX 2 hűtő van rajta, RAM CSX, ami elvileg olyan DDR2 @ 1200-ig vinnie kell. -
ALI_G
veterán
A Dynamic Energy Saver ha tuningolom a procit, akkor azt olvastam, hogy nem működik, vagy hogy vmi bibi van vele.
Ez igaz? -
ALI_G
veterán
ha a szorzót lejjebb állítom, akkor elvileg kevesebb fesz kell a NB-nek?
Mennyivel jobb ha az FSB-t próbálom magasan tartani azzal, hogy lejjebb viszem a szorzót? Nyilván a ram is magasabb órajelen jár, de mennyivel tudom vajon feljebb vinni még az FSB-t vajon egy DS3+E2180 esetén?
esetleg olyasmi írás mint az 1hsz-ben van, van intelre is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest