- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tremor
tag
válasz
TazLeacher #8280 üzenetére
Köszi az infót
(akkor ram vásárlás lessz a következő lépés)
-
tremor
tag
válasz
puttputt #8277 üzenetére
Gondoltam hogy azóta már fejlesztettél... egyébként fesz állítással én sem próbálkoztam.
Egyébként most lesz "Nagy váltás" gép terén,Asus P5KC már megvan,úgy néz ki hogy vagy E7400-vagy talán 8200-as proci lessz hozzá,itt az ujabb dilemma,800-as ram vagy 1066-os mit lenne érdemes? Persze bármely proci esetében erős tuning lessz majd persze megint utánna kell járni hogy mit érdemes venni. -
tremor
tag
válasz
puttputt #8275 üzenetére
Minden különösebb probléma nélkül fel tudom húzni 3,4-re.egyébként én úgy emlékszem annakidején egy darabig drágább volt az üzletekben a 2,8-as mint egy 3GH-es 1Mb-s pontosan a húzhatóság miatt. Nálad viszont szerintem lehet hogy csak a "hozzávalók" miatt nem tudsz húzni rendesen.
-
tremor
tag
válasz
zsolt1129 #8270 üzenetére
Everest,3DMark,teszteket végigcsinálja,mundjuk az everest-nél nem tudom mennyi ideig futhat a teszt,de látványos a dolog hiszen az első vizsgálatok után stabil 100%-on terheli a procit,a hőfok emelkedés 1,5-2-fok 54-röl max 56-fok-ra,Glacial hűtővel ami 3,6GH-ig ajálott,a memóriák külön is tesztelve,plussz másik gépben stabil maradt jóval nagyobb terhelésnél,egyébként 2^1GB-os Kingmax-rol van szó 400mhz,duálba,és ezek még tuning ramok... Ja (600W-os Lite-On táp)Abit IS7-E2-lapban.Ezek után már szerintem az a legvalószínűbb hogy a processzor hibázott.
-
tremor
tag
Szerbusztok_
kérdésem lenne..vajon mennyit érnek a tuningolt processzorok teszteredményei amelyek ,teszem fel 1-max 2órát lettek különböző tesztprogramokkal futtatva? konkrét példák:
2,8-as Intel proci 512kb l2-vel meghúzva 3,4-re,3-6-órán belül leáll a gép,és innentöl kezdve ezt a tendenciát folytatja is,visszavéve 3,2-re atomstabillá válik.Hol a határ? ezt a procit úgy adjam el hogy 3,4-en stabil??mennyire megbízhatóak a félórás-1-órás tesztek?? -
tremor
tag
Heló_
Kérdés.. Asus p5kc vagy p5k alaplapba 8200-as procival amit húzni szeretnék kb 3,6gh-ig
milyen ramot kéne tenni ?DDR2 800-as olcsó mennyiség miatt esetleg jobb. DDR2 1066-os
esetében úgy rémlik mintha alaplapi problémák lennének a p5k-nál,esetleg tapasztaltabb kolega ha segítene..
Izéé ha rossz helyre írtam be zavarjatok el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 3
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged