Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Asus M5A97 Evo R2.0 lapom van, benne egy phenom 965. Az asus turbo evo programját használva 4 gigára húztam a procit (vagyis a program húzta). Csak egy gondom lett vele, hogy most szünet nélkül ezen a 4 gigán és 1,52V-on jár. Nincs valami mód rá hogy ugyanúgy csökkentse a szorzót és a feszt ha nincs használva, mint tuning nélkül?
-
-
dethroner
veterán
válasz
bivalyolo #13475 üzenetére
Most 2,5-ön van, így megy most 400-as fsb-vel. A normál 333-al 3,2-es szorzón kétszer indulás nélkül ment 1066-ot. Vagyis meg kéne próbálni egy kis plusz feszt adni a procinak, az lehet még megoldás? Csak fura hogy induláskor szarakodik, működés közben, játék alatt semmi gond. Sőt, occt rövid tesztek is lementek.
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Néhány napja húztam picit a procit, és azóta furán indul a gép. Vagyis gombnyomásra felvillannak a ledek, a ventik is felpörögnek egy pillanatra, majd minden leáll kb 2-3 másodpercre, aztán elindul normálisan. Nem sokat húztam rajta, 400 fsb-re, ram szorzót visszavettem. Működés közben nincs semmi gebasz, occt-is futattam, semmi problem, csak ez a hülye kétszer indulás. Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PlayStation 5
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest