- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Van egy msi B85m-e33 lap és egy intel g3258 proci. Gyári intel hűtővel. Hogyan lehet tuningolni a procit. Rég nem foglalkoztam már ezzel és nem tudom mit hogyan kell/lehet és meddig a biosban állítani. Vagy van rá program is?
Köszi!
-
Subaruwrc: ajánlottad tesztprogramnak a "primeo"-t, nem találtam rá sehogy sem google-ben, nem is hallottam még róla. Légyszi dobj egy linket! Valamint kérdésem, hogy mekkora az elfogadható hőfoka a 3.2-n hajtott procimnak gyári hűtővel, alapfeszen? Tehát meddig ne aggódjak?
-
válasz
subaruwrc #1534 üzenetére
Na megnéztem. Ha az alap 333-as FSB-t 375-re állítanám, akkor telibe 3GHz-en járna a proci. Ezt próbáltam állítani a biosban, ez ediig oké. Ekkor a biosban a rendszer 900MHz-re állította AUTO-n a memóriát. Tudnám állítani kevesebbre, 750-re, de pont 800-ra nem! Na most akkor a kérdés, hogy hagyjam 900-on, vagy vegyem vissza 750-re a memóriát? Időzítéseket nem tudom hogyan és hol kell állítani!
-
Sziasztok! Néhány napja van meg az új gépem és szeretném egy kicsit tuningolni! Tényleg csak egy kicsit, semmi feszt és egyéb komoly dolgot nem akarok megpróbálni. Csak annyi lenne a kérdésem, hogy az alapon 2.66GHz-es processzoromat hogyan lehet 3-3.1-re felhúzni! Csak FSB-t kell állítsak, vagy a szorzót is piszkálnom kell? Gyári hűtőmet nem szeretném lecserélni. Melyik programmal nézzem meg, hogy jó-e és mi az elfogadható hőfok a processzornak és azt mivel mérem? Még egy kérdés, hogy szerintetek mennyit fog ez nekem jelenteni teljesítményben?(3DMark06->9383 minden alapon)Konfigom az adatlapomnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest