- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
válasz
darál0w #30800 üzenetére
Áhh...mostmár nem foglalkozom vele...3.5-re akartam felhúzni, 1.275V mellett...
Turbo Coreral 3.6-on megy ha játszok...igaz akkor 1.4V-ra adja neki, meg 140W-ra, de "idle"-ben 61W 800Mhz...az lett volna az igazi ha 1.275V / 3.5 Ghz és 800Mhz / xx Volt között váltogat...de ha kikapcsol a Q&C 3.5Ghz-nél már, akkor inkább a TC-s megoldás, mint az állandó 3.5Ghz és a 1.275V, vagy inkább TC mint egy alacsonyabb szorzón valami alacsonyabb órajel, ami nem sokkal magasabb mint az alap 3.2 + C&Q működése.Köszi a segítséget srácok!
-
KillBorn
senior tag
-
KillBorn
senior tag
Sziasztok!
Ma szereltem be a gépbe egy 1090T BE-t. Adtam neki egy kicsit, így 3.5-ön megy, 1,285V-on, stabil, bár CPU-z 1.3V-1.312V-nek írja, biosban 1.285V-nek lett állítva. De ez mellékes is.
Problémám a következő: Nekem úgy tűnik, hogy nyugalmi állapotban is 3.5-ön megy, tehát terhelés nélkül is. C'nQ, illetve "enchanced halt state is be van kapcsolva, illetve win7 alatt az "energiatakarékos" séma van kiválasztva. Turbo Core ki van kapcsolva. Miért nem veheti vissza az órajelet?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Micro Four Thirds
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest