Hirdetés
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- LG V30 - vezércsel
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupii
tag
válasz
szoke12
üzenetére
Mivel nem tudom, hogy milyen a BIOS-a, és minden bios nagyjából más, így ebben nem tudok segíteni. Talán keress egy olyan részt, hogy: Frekvency / Voltage Control. Itt lehet húzni a processzor órajelének szorzóját. Általában az FSB növelésével a RAM-ok órajele is növekszik, bár ilyet egy DDR2-es Gigabyte alaplapban találtam. De nem akarok rossz ötletet adni, várd meg azért, hátha egy nálam okosabb is foglalkozik az eseteddel.
-
Csupii
tag
válasz
szoke12
üzenetére
Szia. Nekem egy ilyen procim / Gyári hűtővel / 3,2Ghz-ig stabil volt annó, mondjuk egy MSI alaplapom volt. bár, szerintem az a 300Mhz nem sokat fog számítani, és nem is fogsz nagyon sokmindent észrevenni. Persze ez függ attól is, hogy van-e alaplapi VGA-d. (nem tudtam utánanézni a deszkának). Általában alaplapi vga-s deszkák nem engedik az overclock-ot. Ha mégis, a RAM-ok órajelét ( ha ddr400-as van benne ) fixáld, mert úgy jársz mint én.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest