Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Alu
senior tag
válasz
kokeny92 #36172 üzenetére
Ahogy én hallottam, kb. egy borsónyit kell nyomni a közepére.
Én úgy szoktam, hogy a közepére egy ~borsónyit és a 4 szélére (nem teljesen a sarkára) még 1-1 kicsi pöttyöt, majd ezeket összekötöm egy vékony csíkkal.. Szerintem inkább legyen rajta több -a hűtő úgy is kinyomja oldalt a felesleget- mint hogy keveset rakjak és ebből kifolyólag legyen valami gubanc. Nem tudom ez mennyire szakszerű, de eddig nem volt vele gondom. Neten általában bankkártyával szokták szétkenni. Ez is egy megoldás.
75C az nice. Van egyáltalán paszta a procidon? -
válasz
kokeny92 #36146 üzenetére
Én személy szerint jobban kedvelem a direkt kontaktos hűtőket, tehát maga a hőcső heverjen a procin és ne egy rézlap. Ettől függetlenül ez rémesen meleg. Most tetted rá? Paszta van alatta?
Nézd meg pl. egy hitelkárytával fény fele fordítva, mennyire egyenes a proci ill. a hűtő felülete. Némelyik chip durván homorú/domború tud lenni.
Ja és mivel méred? Remélem nem valami crack Everest/Aida, hanem pl. CoreTemp...
De ha egy centis rajta a por, az is szimplán elég a hasonló melegedéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch
- Gitáros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest