- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
Valdez #44290 üzenetére
Nem leszólni akartam a procidat, csak nem igazán értettem hogy miért a kártyát nyaggatod a nagyobb teljesítményért.
Néztem a Ph-s tesztet 380x kártyáról, és ott 9-14% volt a max tuning amit tudott stabilan az a kártya.
Ha fesz emelés nélkül tud a tied annyit pluszba, akkor én a helyedben nem piszkálnám +fesz emeléssel (lehet pont az nem tetszik neki).
Én sem ismerem a mostani kártyákat, de lehet van benne védelem, és az kapcsolja le a kártyát, nem pedig csontra fagy mint a többi.
Ha a táp nem bírná, akkor meg annak kellene lekapcsolnia ha jól gondolom, a +2 tápcsati meg azért van a kártyán, hogy kiszolgálja krafttal, mivel a laptól nem kap eleget. -
kriszbon
őstag
válasz
Valdez #44286 üzenetére
Nézd szerintem ha a lap nem bírná, akkor nem csak a VGA kapcsolna le, persze ki tudja, lehet nem így van.
Az itt a fórumon olvasottak alapján írom a következőt, hogy szerintem inkább a procid kevés a kártyához, inkább azzal kellene valamit csinálni, nem a VGA-t kínozni.
Persze tévedhetek is, de néztem most hirtelen összehasonlító oldalt, és még egy i3 is hoz annyit mint a te procid, sőt láttam hogy azonos órajelen a Xeon E5460 is tud annyit, amihez ha húzva van 4 GHz+ fölé, akkor ajánlanak 7850 esetleg 7870-es kártyát.
De AMD vonalon nem tudom milyenek ezek a procik(intelt sem nagyon mostanában) így csak jön valaki aki tud okosabbat mondani mint én. -
kriszbon
őstag
válasz
Valdez #44283 üzenetére
Szia!
Szerintem a kártya nem bírja a tuningot és azért kapcsol le, mert ha a lap végett lenne, akkor az egész gép lekapcsolna.
Ne adj neki +feszt, csak amit anélkül is tudna maximum, nem hiszem hogy sokat nyersz vele ha még tovább húzod.
Én inkább a procit cibálnám meg ha jobb eredményt szeretnék elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BMW topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest