Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FlasH-BacK
senior tag
válasz
P3TR!CK
üzenetére
Az kellene legalább, hogy ugyan olyan chip legyen rajtuk. Nem ismerem ezeket a memókat, de valószínű hogy különbözőek, így nem tudja dualban kezelni őket a géped.
Ha van rá lehetőséged, azért próbáld ki, teszteld le alaposan (memtesttel és windowsból is), máskülönben 2x4gb vagy 4 u. olyan 2gb-os memória kell neked. (már ha tényleg szükséged van 8gb-ra
) -
eight
senior tag
válasz
P3TR!CK
üzenetére
egyébként gondolom pci-e 100-on van, mert attól is lehet ilyen gond.?
szerk.: @#27136 : annyin

Csak megosztanám a topikkal, hogy múlt hétvégén tuningolgattam egy kicsit a gépet, és aztán ahogy kell a végeredményre ráengedtem mindent amim csak volt. (6 óra prime-blend, memetest, ibt, orthos, aida-stabilitás teszt.. stb...szóval mindent)
Viszont most Pénteken gyerekre vigyáztam, aki ügyes volt és jutalomból játszhatott egy kicsit a Minecraft-al. Már a kezdetektől tolja, (amikor még elég ismeretlen volt), szóval hozzászokott már hogy sokszor lefagy. De most szólt hogy valami baj van. Én elintéztem azzal hogy biztos frissitettek, és ez most valami bug, de aztán ránéztem, és tényleg a feltünően sokszor dobta ki a desktop-ra, meg egyszer reset is lett a dologból.
Jött egy megérzés (én kis korom óta zsigerből kezelem a gépeket
), és adtam egy kis +feszt a procinak. Meggyógyult töle, majdnem lepetéztem.Ha visszaveszem egyel a feszt, akkor is lefut minden létező tesz amit csak akartok, de a Minecraft-nak kell az a kicsi plusz, pedig 20% jobban meg sem kergeti a procit, szóval még csak nem is értelmes a történet, de tényleg, ha nem kapja meg a + feszt, akkor állandóan ledobál a szerverről, vagy csak simán kidob a desktopra.Szóval csak ennyit a szintetikus stabilitás tesztekről

-
PH-User
addikt
-
PH-User
addikt
válasz
P3TR!CK
üzenetére
Szia!
Ai OC - Manual
CPU Ratio Control - 9
FSB Frequency - 450
PCIE Frequency - 100
DRAM Frequency - Annyit állíts be, amennyi a memóriád gyári feszültsége
...
...
...
CPU Spread Spectrum - Disabled
PCIE Spread Spectrum - Disabled
...
CPU Voltage: Előbb nézd meg CoreTemp programmal, hogy mennyi a VID, aztán tudom mondani
....Első körben ennyi, de mondom, előbb nézd meg a VID-et!
darál0w - Igen! Kettő és feles ká.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VE - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 -3 év garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)
Lődd be az FSB-t úgy hogy a proci órajele 3,8Ghz körül legyen. A ramokat oszd vissza, AZ Nb illetve a HT maradjon 2-2,2Ghz körül. Adj a RAM-oknak +0.2voltot. Majd teszteld le