- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
euchi
aktív tag
válasz
DonZorro #9597 üzenetére
Ne haragudj, lehet, hogy nem voltam elég egyértelmű.
Úgy értettem, a Geil weboldalán kellene megnézned, és saját kezűleg beállítani az időzítéseket és az ehhez szükséges feszültséget (1,8v az alapbeállítás és egytizedenként lehet feljebb lépkedni). Az aktuális feszültségeket a BIOS-ban is meg tudod nézni PC Health Status menüben. Miután beállítottad az időzítéseket, és adtál egy kis extra feszt a ramoknak, szükség lesz egy hosszabb stabilitás tesztre is (Orthos vagy Prime95). Ha Kék Halált kapsz, akkor még emelhetsz egy kis feszültséget, de csak a gyártó által megadott kereten belül.Egyébként a jelenlegi időzítéseket a CPU-Z-ben a Memory lapfülön tudod megnézni, a fenti két képpel nem sokat tudok kezdeni.
MOD: Ezt el is felejtettem. Az időzítéseket itt tudod beállítani:
MB Intelligent Tweaker/DRAM Timing Selectable [Manual]
Standard timing résznél azt a négy értéket módosíthatod. De ésszel!
Az összes advanced beállítást hagyd [Auto]-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest