- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
szia
baj van
3.7 felett instabil lessz a rendszer nem tudom mi le7 a gond ilyet még nem láttam !
felteszem ~3710 re akkor még nem néztem inditásnál mit ir ki de everest tök meghulyül vagyis azt hittem olyan hogy folyamatosan ingadozik az órajel! azt jelzi ram teszt nél is össze vissza irja ha frisitek, amugy cpuz rendes értéket mutat mondomj oké nem is tesztelem adok neki 3728 asszem hátha csak itt nem jó amugy feszt is emeltem ~1.38V na nézem az indulo képet és már ott hulyeséget ir volt h 1.54Ghz irt ki ! közben 3.728 kéne lennie. amuyg ramra gondolok mert nem támogatja elvileg csak a 666 os ramokat hiába van 800 asom alapbol asszem 533 inditotta vagy 666 on amugy 700 környékét mennek igy a ramok jobban nem tudom visszaosztani :S mit probáljak , mitöl le7 ilyen instabil ? amugy win bejön rendesen szóval merjem igy használni ?(tesztet igy még nem csintem, a proci tuti birna többet is sztem alaplapnem bir vmit de nem tzudom mit csinjek álitsak
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest