- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #6692 üzenetére
Szia!
"Nem értetted meg a lényeget, nem softtuningról besztéltem, hanem dinamikus tuningról, ha azt megoldod BIOS-ból akkor egészségedre."-nem figyeltem,ok 1:0RMclock:Mi nem érthető?Én egész jól értettem.Használtam párszor kíváncsiságból,h mit tud.Nekem semmit.
A Vdroop nem gáz,s nem is baj ha van.(huhh,ez többnapos téma lehet,belemerüljünk?
kérlek,neee..Napokig vitáztunk ezen itt a ph-n,s őszintén szólva,nem jutottunk 1-ről a 2-re.)
Abit: Példa volt.
Szorzót nem veszek vissza ha brutálisabb tuning készül(amúgy se).Feszt meg nyomhatok 1000-rel,energiakütyüket nem befolyásolja.Magyarul,egy 9x500-as tuning a farkasommal az ok,s ha netezek,szépen visszaáll 6x500-ra,feszt is visszavesz,hiba 1 szál se.
(Super PI-nél nem annyira,van sajna h késik és 3GHz-ről indul,így nehezebb 10 alá menni)
Kben meg:Tom,hogy Te nem iktatsz be felesleges progikat,s nem laikusként teszed azt amit.Lehet,h valahol elbeszéltünk 1más mellett,nemtom.A lényeg az volt(lehet h nem is nNeked szólt),hogy ha vki tuningolni akar,először ismerje már meg a deszkáját,vegye a fáradságot és lapozgassa a manualt,vagy legalább(ha gigás)nézzen be Jómunkás barátom oldalaira és tanulmányozza,s ne rogtön szoftveresen akarjon szarból várat.
Remélem nincs harag!
Hali! -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #6692 üzenetére
Jut eszembe, a köztes szorzó/fesz párosok pedig igenis fontosak, mert az energiatakarékos állapot és terhelt max. között akár 100W különbség is lehet, ha ezt csak úgy egyik pillanatról a másikra ráküldöd az alaplapra, esetleg valami hektikus program miatt ez sokszor egymás után megtörténik pár másodperc alatt, annak következményei lehetnek, ált. simán lekapcsol a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 2042
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-14900K - Cores x 24
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest