- iPhone topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
ricsi99 #46148 üzenetére
Van az Intelnek programja, amivel kvázi "low level" lehet alulfeszelni a gyári CPU frekit, hogy hűvösebb legyen. Annak van értelme, odáig tudom követni, mivel ha stabil a CPU kevesebb fesszel is tovább bírja akksiról turbo frekin, meg egyébként is hosszabb élettartam, mert nem fűt annyira. Ez oké, de ehhez miért kell újraírni a BIOS-t?
Nem értem.
Újabban van valami gyári szívatás, amivel a notebook gyártó elérhetetlenné teszi az Inteles lehetőségeket? A CPU feszt nem lehet lefelé vinni csak BIOS herélés után? Ez komoly? Ide jutottunk?(#46149) zsolti_20
Olyan szinten alulméretezett az Asus gyári hűtő, hogy nem bírja a gyári Inteles turbo frekit? De kemény. És így odaba.cák a vevőnek? Nesze.
Jó lehet az ilyen gamer laptop.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rövid videón a hamarosan megjelenő Painkiller
- Gyúrósok ide!
- Küszöbön az androidos PC-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest