Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
tevike
üzenetére
Vmi hasonló beállítást kellene találnod mint itt Ez egy Msi lap; én úgy jártam..kis tudatlanként h átnyomtam enabled-re..és kiirta h oké megtörtént..majd ugyanugy csak 2mag maradt aktív..aztán kellett neki asszem +1 restart h észhez térjen h történt egy változás..aztán jelezte a lehetőséget h a 4. mag aktíválható.
Ha még nem próbáltad tégy próbát. De azis lehet h nálad az "alvó" magok hibásak... -
törölt tag
válasz
tevike
üzenetére
Ez ügyben majd egy AMD-s tapasztalt kolléga fog írni, mert nekem életemben nem volt AMD-s processzorom, úgyhogy ez ügyben nem tudok segíteni, de szerintem neten fent vannak, ezek az "unlock core" magyarán magok feloldása téma.
(#40551) Merula Alba: Én leginkább akkor pasztázom újra, mikor látom hogyha romlik a hűtési teljesítménye. De MX4-nél ez nem gyakori, úgyhogy most nyár elején voltak újrapasztázva, a hőfokokra emlékszem stb, úgyhogy 1 évig biztos nem szedem szét.

-
Ueda
senior tag
válasz
tevike
üzenetére
Keresd meg a BIOS-ban az Advanced Clock Calibration-t és teszteld ki, hogy milyen beállításokkal működik. Többféle beállítás van Auto, All Cores, Per Core. Elsőnek mehet Auto-val, aztán ha ez nem vezet eredményre (fagyás, instabil működés), akkor lehet tovább próbálkozni a többi beállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- EA Sports WRC '23
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi